Esports

Porqueres

Porqueres ha ajornat la 7a edició de la Marxa Popular per les restriccions

Ràdio Banyoles

Dimarts 27 d’octubre 2020 · 13:30

La cursa havia de tenir lloc diumenge vinent, 1 de novembre, però els organitzadors han considerat que, a causa de les restriccions marcades per la Generalitat, era millor ajornar-ho.

 

L'Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Porqueres ha decidit ajornar la 7a edició de la Marxa a Peu a causa de les restriccions marcades per la Generalitat de Catalunya. La cursa havia de tenir lloc aquest diumenge 1 de novembre a la zona esportiva de Miànigues però finalment han decidit suspendre-la.

 

El regidor d’Esports, Narcís Vidal, ha explicat que buscaven reiniciar l’activitat popular esportiva segura i consideraven que la Marxa popular era un bon inici. Vidal ha detallat que tenien les mesures previstes per dur-ho a terme però finalment no ha estat possible.

 

Nova data

 

Les noves restriccions marcades per la Generalitat de Catalunya han obligat els organitzadors a ajornar la celebració. El regidor ha assegurat que l’aturada de l’activitat durant 15 dies fins al 29 d’octubre, en principi, els deixava molt poc marge per preparar la 7a edició de la Marxa que havia de tenir lloc el dia 1 de novembre.

 

Els organitzadors asseguren que si finalment la situació epidemiològica evoluciona favorablement de manera que no es prorroguin les restriccions, buscaran una nova data per a la celebració de la 7a edició de la Marxa a Peu.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text