Piragüisme

Banyoles

Pòquer de medalles banyolines al Campionat d’Espanya de caiac de mar

Ràdio Banyoles

Dimecres 8 de setembre 2021 · 14:12

Patllari Camps ha estat or en C1 juvenil; Paula Coll i Àlex Ortega, subcampions mixtes juvenils; i Judit Vergés s’ha pensat un bronze individual i un or mixt.
F: Piragüisme Banyoles
F: Piragüisme Banyoles

Bona representació i bons resultats pels banyolins que han pres part al Campionat d’Espanya de caiac de mar aquest cap de setmana a Castelló. El Club Natació Banyoles ha desplaçat 13 esportistes a la cita estatal, que ha tingut també la participació de la banyolina establerta a Canàries Judit Vergés.

Els resultats més destacats pels representants del CNB han estat dues medalles. Patllari Camps s’ha proclamat campió estatal en home juvenil C1 mentre que Paula Coll i Àlex Ortega han sigut subcampions en mixta juvenil SS2. Els representants del CNB també s’han quedat a les portes del podi en dues ocasions, amb la quarta posició de la juvenil Irma Julià i la sènior Aurora Figueras, a més de diversos top-10.

L’entrenador de la secció, Albert Corominas, ha destacat els resultats en una disciplina que és nova per a molts esportistes banyolins i que aquest estiu han fet un pas més. Coro assegura que és una nova via per potenciar a la secció, que complementa les aigües tranquil·les de l’Estany i que els bons resultats animen a continuar practicant-la els pròxims anys.

F: Judit Vergés
F: Judit Vergés

Dues medalles per Vergés

Pel que fa a Judit Vergés competia de nou al caiac després del seu títol europeu i el bronze mundial durant l’estiu. A Castelló la banyolina ha acabat la temporada amb una medalla de bronze en la prova individual sènior i el títol en la prova mixta SS2 amb Jorge Vila. A més, ha contribuït al títol estatal per clubs amb el Club Amigos del Piraguismo de Las Palmas.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text