Festes

Palol de Revardit

Palol de Revardit celebra aquest cap de setmana la Festa Major

Ràdio Banyoles

Dijous 22 de setembre 2022 · 13:35

Entre les propostes hi haurà un concert dels banyolins Eli Rodríguez, sopar popular, actuació de l’orquestra Montecarlo i la Principal de Porqueres.

Divendres, dissabte i diumenge Palol de Revardit es vesteix de gala per celebrar la Festa Major del municipi. En total, tres dies amb propostes variades i per a tots els públics. El tret de sortida el donaran Udols de Llop i Eli Rodríguez, que encetaran els concerts a partir de les 22 h del vespre al Pavelló municipal. Tot seguit, es farà karaoke i hi haurà també servei de barra.

Dissabte les propostes començaran una mica abans, a les 17 h de la tarda amb l’espectacle infantil a càrrec de la companyia Els Atrapasomnis Trio. Després es farà xocolatada popular i a les 19 h inauguració de l’exposició de pintura ‘Flos Floris’ a càrrec de la banyolina Rosa Alsius, que es podrà visitar fins al 30 d'octubre a la Sala del Castell. A les 21 h hi haurà el sopar de festa major i seguidament el ball de festa major amb l’orquestra Montecarlo.

L’últim dia de propostes serà diumenge amb ofici de Festa Major a les 11 h del matí i després el pregó a càrrec de Ferran Vila de la Banyeta, que ha estat guardonat com el millor sommelier d’Espanya. Més tard, sardanes amb la Cobla la Principal de Porqueres i un refrigeri pels assistents.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text