Municipal

Sant Miquel de Campmajor

Oriol Serrà serà l’alcaldable de Som Sant Miquel de Campmajor-AM (ERC) a les eleccions municipals

Ràdio Banyoles

Dimecres 25 de gener · 13:50

El republicà repetirà amb la voluntat de continuar “transformant i adaptant el municipi als nous reptes de futur”
F: Oriol Serrà, alcaldable de Som Sant Miquel de Campmajor-AM (ERC)
F: Oriol Serrà, alcaldable de Som Sant Miquel de Campmajor-AM (ERC)

L’actual alcalde de Sant Miquel de Campmajor, Oriol Serrà, repetirà com a alcaldable per les pròximes eleccions municipals per Som Sant Miquel de Campmajor-AM (ERC). És alcalde del municipi des del 2017 i en les passades eleccions del 2019 va ser el regidor més votat. També des d’aquell any és conseller de Territori del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

El candidat tenia clar des de mitjans de mandat que es volia tornar a presentar, i ha exposat la feina feta afrontant “importants accions per transformar i adaptar el municipi als nous reptes de futur”, com la implantació de la xarxa d’aigua, el nou sistema de recollida de residus, l’elaboració del POUM i el catàleg de masies. La majoria són projectes a mitjà i llarg termini, i per això Serrà assegura que volen continuar amb el projecte de govern i consolidar-lo.

També destaca l’adquisició del conjunt medieval de Briolf, les rutes de passeig pels veïns de la Vall o la creació de la plaça d’agutzil municipal; “sense deixar de banda el suport a l’associacionisme, els pressupostos participatius i la participació ciutadana o les polítiques d’habitatge”. En aquest sentit, ha destacat la futura pacificació de la plaça del Sindicat, un projecte d’envergadura que es durà a terme en els pròxims dies i que s’ha definit amb la participació veïnal.

Per al pròxim mandat, Serrà assegura que l’actuació municipal implica consolidar les polítiques de sostenibilitat i contra l'emergència climàtica, els serveis i drets socials, l’accés a l'habitatge, la protecció i recuperació del patrimoni, la participació ciutadana o la reactivació de l'economia del municipi

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text