Municipal

Banyoles

Oriol Junqueras acompanya Jaume Butinyà en la presentació del projecte d’ERC pels pròxims quatre anys a Banyoles

Ràdio Banyoles

Dijous 23 de març · 14:28

Els republicans es proposen recuperar el govern de la ciutat per transformar-la, com van fer en el mandat de Pere Bosch.
L'acte va aplegar unes 200 persones a l'Auditori de l'Ateneu.
L'acte va aplegar unes 200 persones a l'Auditori de l'Ateneu.

El candidat a l’alcaldia per ERC - Som Banyoles, Jaume Butinyà, amb el suport del president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, han presentat aquest dimecres al vespre el projecte dels republicans pels pròxims quatre anys a la ciutat de Banyoles.

Segons els republicans, Banyoles necessita fer “un pas endavant”, amb l’objectiu de reimpulsar la ciutat i fer front a reptes clau com la gestió de l’aigua, la mobilitat pel municipi, el suport a les entitats i l’impuls de polítiques atractives pel turisme i la promoció econòmica. Per això, ERC - Som Banyoles es prepara per tornar a governar la ciutat, tal com van fer del 1999 al 2007 amb Pere Bosch a l’alcaldia.

En l’acte, Junqueras ha manifestat que els últims canvis importants produïts a Banyoles van ser durant el mandat dels republicans, i assegura que la ciutat necessita “un aire nou i de transformació per contribuir al lideratge de les comarques gironines”.

Jaume Butinyà va desgranar algunes de les propostes d'ERC - Som Banyoles.
Jaume Butinyà va desgranar algunes de les propostes d'ERC - Som Banyoles.

Cooperativa Cultural, proposta principal d'ERC - Som Banyoles

Entre les propostes d’ERC - Som Banyoles per als pròxims quatre anys, Jaume Butinyà ha fet èmfasi en la proposta principal que repeteixen de les eleccions anteriors: transformar l’edifici de la Cooperativa Agrícola en una Cooperativa Cultural que serveixi d’hotel d’entitats i de pol generador d’activitat associativa al municipi.

En una atenció als mitjans prèvia al seu discurs a l’Auditori, Butinyà va detallar que, a banda de presentar les propostes dels republicans, l’objectiu de l’acte d’aquest dimecres és recollir l’opinió dels assistents per acabar d’afinar el programa. La visita de Junqueras a Banyoles també va servir per reunir els alcaldables i regidors d’ERC a les pròximes municipals en un intercanvi d’opinions.

Abans de la presentació, Butinyà i Junqueras van visitar l’Escola Municipal de Música de Banyoles i diverses botigues del comerç local.

L’acte a l’Auditori va aplegar unes 200 persones i també va comptar amb la participació de la presidenta de la Secció Local banyolina, Helena Teixidor.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text