Successos

Banyoles

Ordre d’allunyament per al veí de Banyoles detingut per presumptes abusos a menors

Ràdio Banyoles

Dilluns 8 d’agost 2022 · 14:43

El van localitzar a casa seva amb dues nenes de 13 anys amb símptomes d’estar drogades arran de la difusió d’un vídeo en què es veia fent-los tocaments.

El jutjat ha dictat llibertat provisional amb ordre d’allunyament de les víctimes per al veí de Banyoles que va ser detingut la setmana passada després que el localitzessin a casa seva amb dues menors amb símptomes evidents d’estar drogades. El cas es va destapar quan al barri de la Farga va començar a circular un vídeo on apareixien dues nenes de 13 anys a qui un home feia tocaments. El pare d’una de les menors va reconèixer la seva filla i també l’home, un veí del barri de 52 anys, i va anar a casa seva acompanyat d’altres veïns.

Els Mossos el van detenir per un delicte d’abusos sexuals a menors i un delicte contra la salut pública, a més d’un presumpte delicte de pornografia infantil. Els investigadors van comissar el telèfon mòbil del detingut per comprovar si hi havia més imatges i si hi podria haver altres menors afectades. Se sospita que el detingut atreia les joves a casa seva oferint-los droga a canvi de deixar-se fer tocaments.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text