Societat

Cornellà del Terri

Operatiu policial pel desallotjament de 27 domicilis de quatre blocs ocupats a Cornellà del Terri

Ràdio Banyoles

Divendres 17 de juny 2022 · 14:24

Desenes d'efectius policials han donat suport a la comitiva judicial, que ha desallotjat els habitatges sense cap incidència.

Un ampli desplegament policial ha donat suport aquest divendres al matí al desallotjament d’un edifici ocupat al carrer Estrades de Cornellà del Terri, molt a prop de l’escola i la llar d’infants. Concretament, s’han desallotjat 27 domicilis d’un edifici de quatre blocs contigus, on vivien diverses famílies, algunes de les quals ja havien marxat.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, uns 90 efectius dels ARRO i agents de l’àrea regional de Banyoles i Girona, amb una desena de furgons, han acompanyat la comitiva judicial, que ha pogut dur a terme el desallotjament previst sense cap conflicte ni incidència, segons fonts dels Mossos. L’operatiu ha començat a les 7 del matí i s’ha allargat fins a les 10.

Comunicat del Consell Comarcal

Davant dels fets, el Consell Comarcal ha emès un comunicat en què manifesta que l’àrea de Benestar Social "ha estat sempre a disposició de les persones afectades". Afirmen que durant els darrers cinc mesos s’han atès consultes puntuals, malgrat que actualment cap de les famílies disposa d’un treball continuat amb els serveis socials.

Segons informen, el conjunt de famílies ateses fins al moment pel Servei Bàsic d’Atenció Social disposen de xarxa familiar al territori, i algunes d’elles estan essent ateses per altres serveis socials dels seus llocs d’origen.

L’àrea de Benestar Social del Consell “valorarà qualsevol nova situació que es pugui donar i, d’acord amb els criteris establerts, es derivarà les famílies als serveis que siguin necessaris, en cas que ho necessitin”.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text