Arqueta

Òmnium Cultural estrena dijous ‘Les baumes de l’Estany’ amb una conferència dedicada a la novel·la negra

Ràdio Banyoles

Dimecres 17 de febrer · 13:04

La iniciativa vol promoure propostes culturals de contingut crític al Pla de l’Estany i serà en format virtual.

Les Baumes de l’Estany, la iniciativa cultural impulsada per Òmnium Cultural del Pla de l’Estany, proposa la seva primera conferència dedicada a la novel·la negra en català. L’acte té lloc aquest dijous, a dos quarts de 8 del vespre i serà en format virtual a través del Canal Youtube d’Òmnium Cultural Pla de l’Estany.

Una de les impulsores de la proposta, Rocío Abelenda, explica que la conferència es farà a 3 bandes, és a dir, que serà en format de xerrada-tertúlia on els participants podran fer preguntes. En aquesta primera proposta intervindran tres autors de novel·la negra en català: Esperança Camps, Montse Cabanas i Pep Prieto, i serà moderada per la periodista Berta Artigas.

Les baumes, un projecte per la cultura literària

L’objectiu principal del projecte és poder donar un impuls a activitats culturals i literàries donant a conèixer autors i autores comarcals. A més, es vol aportar un contingut crític sobre aspectes i temàtiques d’actualitat amb la finalitat de remoure consciències. La pandèmia no permet fer el format in situ, però la idea és que, quan la situació ho permeti, les xerrades siguin presencials a diferents municipis de la comarca.

L’entitat vol proposar activitats un cop al mes, i ja s’està preparant la proposta del mes de març, que girarà entorn de la literatura eròtica en femení amb motiu de la commemoració del 8 de març, Dia de les Dones.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text