Economia

Banyoles

Obre el primer McDonald’s de Banyoles a l’avinguda de la Farga

Ràdio Banyoles

Dijous 15 de desembre 2022 · 14:10

Donarà feina a 40 persones, 32 de les quals de Banyoles i comarca, i oferirà els serveis de recollida des del vehicle i entrega a domicili, amb un aforament de més de 200 persones.
Una trentena de persones ha assistit a la inauguració del nou McDonald's.
Una trentena de persones ha assistit a la inauguració del nou McDonald's.

La cadena nord-americana McDonald’s ha inaugurat aquest dijous el seu primer establiment a la ciutat de Banyoles, el vuitè de la franquícia vigatana Sistemes de Restauració de Catalunya. Ubicat a l’avinguda de la Farga 102, al costat de la comissaria de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, l’establiment té més de 300 m² i oferirà servei McAuto de recollida des del vehicle, així com entrega a domicili McDelivery. En conjunt, entre el restaurant i la terrassa, l’establiment té un aforament de més de 200 persones i un aparcament per a una trentena de vehicles.

El CEO de Sistemes de Restauració Catalunya i franquiciat de McDonald’s, Joan Ramon Cazorla, ha explicat que l’establiment donarà feina a 40 persones, 32 de les quals de Banyoles i comarca. Cazorla assegura que, segons coneixement de marca, Banyoles té un públic objectiu que justifica l’obertura de l’establiment. Detalla que és el primer projecte de restauració que s’ubica a l’avinguda de la Farga, i es planteja com un projecte “de futur”.

La inauguració ha comptat amb la presència de representats de l'Ajuntament de Banyoles.
La inauguració ha comptat amb la presència de representats de l'Ajuntament de Banyoles.

La inauguració de l'establiment ha tingut lloc aquest dijous al matí amb la presència d'una trentena de persones, entre elles representants de l'Ajuntament.  

Responsabilitat social i respecte cap a altres models

L’obertura d’un McDonald’s a Banyoles no ha estat exempta de polèmica a la ciutat, amb veus crítiques cap al model productiu i de negoci de la multinacional nord-americana. Entre altres, en l'àmbit polític, Sumem CUP Banyoles s’ha mostrat públicament en contra d’aquesta obertura.

El responsable de la franquícia a Banyoles, però, defensa la responsabilitat social i ètica del projecte, que col·labora amb diferents iniciatives socials i entitats del territori, i assegura que, amb respecte, tothom és lliure de defensar el seu model.

13è establiment a la demarcació de Girona

El de Banyoles serà el 13è restaurant de les comarques gironines, sumant-se als que hi ha a Girona (3), Figueres (2), Platja d’Aro (2), Roses, l’Escala, Lloret de Mar, Blanes i Puigcerdà. A Catalunya n’hi ha gairebé un centenar.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text