Teatre

Banyoles

‘Monopoli’ arriba aquest divendres al Teatre Municipal de Banyoles

Ràdio Banyoles

Dimecres 23 de novembre · 13:13

L’obra protagonitzada per Sara Espígol i Edu Buch va estar guardonada com a Text guanyador del 10è Combat de Dramatúrgia al Temporada Alta.
F: Cultura Banyoles
F: Cultura Banyoles

El Teatre Municipal de Banyoles acollirà aquest divendres a les 20 h del vespre l’obra ‘Monopoli’. La dramatúrgia de Mar Monegal i amb protagonisme per Sara Espígol i Edu Buch és una nova comèdia dramàtica que forma part del tríptic sobre la generació perduda. Després de passar per la ciutat amb ‘Ovelles’, la proposta de la sala Flyhard torna amb una crítica social i un retrat fidel als qui van néixer en un món analògic. Ho explica la tècnica de Cultura, Íngrid Calpe.

Una bombolla de crisis

Al llarg de 80 minuts, l’obra que va ser guardonada com a Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia del Temporada Alta el 2020 desgrana com la bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades, han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants. Quan comencen a trobar un cert equilibri, reben una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes. Una comèdia dramàtica sobre el capitalisme, que es podrà veure aquest divendres a les 20 h del vespre al Teatre Municipal de Banyoles. Les entrades tenen un preu de 15 € i es poden aconseguir a través del web de Cultura Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text