Promoció Econòmica

Banyoles

Molta participació en la Fira de Sant Martirià de recuperació de la normalitat

Ràdio Banyoles

Dilluns 21 de novembre · 13:28

El bon temps d’aquest cap de setmana ha portat milers de visitants a la fira d’artesania, la mostra de races autòctones, els monogràfics i les exhibicions eqüestres al parc de la Draga.
F: Turisme Banyoles
F: Turisme Banyoles

El parc de la Draga de Banyoles ha acollit aquest cap de setmana la tradicional Fira de Sant Martirià, amb la 44a Mostra del Cavall i la 17a edició de la Mostra de races autòctones dels Països Catalans, a més d’exhibicions eqüestres, concursos monogràfics, l’espai divulgatiu o el mercat d’artesania com a propostes destacades.

La cita, que per primer cop després de dos anys es podia celebrar amb plena normalitat, ha aplegat un gran nombre de visitants al llarg dels dos dies d’activitats. De fet, les propostes van arrencar divendres al matí, amb la visita a la mostra de races autòctones per part de les escoles i entitats de Banyoles i comarca, en una jornada exclusiva tradicionalment molt concorreguda.

La regidora de Promoció Econòmica i Fires, Anna Tarafa, ha fet un balanç molt positiu de la cita, amb èxit tant de participants en les diferents mostres com de públic.

F: Turisme Banyoles
F: Turisme Banyoles

Es calcula que entre dissabte i diumenge, més de 40.000 persones han passejat pels diferents espais de la fira, que s’ha convertit un any més en un espai de referència del món del cavall i les races autòctones, amb visitants d’arreu del territori.

Pel que fa a l’Espai Divulgatiu a l’interior del pavelló, una de les novetats dels últims anys en substitució del Firestany, el balanç és positiu com a espai de divulgació, però s’estudiarà reubicar-lo en algun altre lloc de la Draga a l’exterior per tal d’incrementar-hi l’afluència de visitants.

La 44a Fira de Sant Martirià es va inaugurar divendres al matí amb la visita d’uns 3.000 escolars de llars d’infants i escoles d’educació primària de Banyoles i també d’altres municipis de la comarca.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text