Municipal

Banyoles

Miquel Noguer (Junts): “Tenim el camí traçat i volem continuar transformant Banyoles en una ciutat per a tothom”

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de maig · 14:29

Prioritza desplegar els serveis socials a tots els barris, habitatge de lloguer, aparcaments i una gestió responsable.

El cap de llista de Junts Banyoles, Miquel Noguer, ha repassat en una entrevista a Ràdio Banyoles el programa electoral i les necessitats del municipi pel pròxim mandat. Noguer, alcalde de la ciutat des de fa 16 anys, es torna a presentar per cinquena vegada avalat pel suport del seu equip en una candidatura que inclou bona part dels actuals regidors de l’equip de govern i suma noves cares. Defensa la feina feta en un mandat molt complicat per la pandèmia i que la ciutat ha de viure un nou impuls per “continuar transformant Banyoles en una ciutat per a tothom”.

El programa de Junts, que presenten com un pla de mandat, inclou 11 prioritats basades en una “gestió solvent” de l’administració local i tindrà en compte la necessitat de nou habitatge públic de lloguer accessible per a joves, famílies i gent gran, el desenvolupament de Sota Monestir per afavorir la connexió entre els barris i el Pla Director de la Bicicleta. Havent superat els 20.000 habitants, Junts prioritza el desplegament dels serveis socials propis descentralitzats i presents a tots els barris.

Junts vol construir nous aparcaments per a cotxes prop del centre, més campanyes de promoció del comerç local i potenciar equipaments clau: la Biblioteca a La Providència com a centre cívic, espais per a entitats a La Cooperativa i Can Tomàs Teixidor, i a Can Tarradas amb el centre d’art de la Col·lecció Gimferrer.

També inclou al programa adaptar el Pla d’Escolarització Extensiva a les noves realitats del municipi i la defensa i preservació de l’aigua de l’Estany com a bé comunal.

La importància del dia a dia

Més enllà de les inversions i els grans projectes de ciutat, però, Noguer defensa la feina del dia a dia en via pública, neteja i manteniment de serveis a la ciutadania.

Junts Banyoles ha plantejat una campanya de proximitat, prioritzant el porta a porta exhaustiu, fent trobades als barris i un acte central al Teatre Municipal. Noguer no vol especular amb els resultats i espera mantenir la confiança dels votants.

Recupera l’entrevista sencera en aquest enllaç.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text