Futbol

Banyoles

Miquel Àngel Muñoz no continuarà a la banqueta del CE Banyoles

Ràdio Banyoles

Dimarts 17 de maig · 14:51

La proposta del club no coincidia amb les intencions del tècnic i separen els camins destacant el paper clau en la continuïtat de l’equip a 1a Catalana.

El Club Esportiu Banyoles ha fet pública la no continuïtat de Miquel Àngel Muñoz i el gruix del cos tècnic del primer equip la temporada que ve. Aquest mateix dilluns el fins ara entrenador s’ha reunit amb el president, Pau Teixidor, i el secretari tècnic, Marc Lladó, per intentar pactar la renovació, però les dues parts tenien objectius i criteris molt diferents per la pròxima temporada. Després d’un any complicat, que va començar amb l’aposta per una plantilla potent i aspiracions d’ascens i ha acabat patint per la permanència fins a l’últim sospir, ara el club vol rebaixar expectatives i despeses.

En declaracions a Ràdio Banyoles, el president, Pau Teixidor, ha explicat que la proposta del club no coincidia amb les intencions del tècnic. A més, el club té la intenció de renovar el projecte. Teixidor ha agraït la feina, l’actitud i el tracte de Miquel Àngel Muñoz en tot moment, destacant que assolís l'objectiu de la permanència.

El fins ara tècnic del primer equip ha exposat a l’emissora la seva visió de la reunió, detallant que li proposaven una limitació de pressupost i una configuració de plantilla que no coincidia amb el que ell considerava adient.

Etapa curta però exitosa

Miquel Àngel Muñoz i el seu ampli cos tècnic han dirigit l’equip les últimes sis jornades de lliga, sumant deu punts amb tres victòries, dues derrotes i un empat. I el més important és que es va aconseguir la permanència a 1a Catalana, evitant també les posicions de descensos compensats. Muñoz reconeix que està una mica decebut per no continuar, però s’ha mostrat molt satisfet amb la feina feta i ha agraït el bon tracte que han rebut per part de tots els estaments del club en aquesta curta etapa.

L’alternativa, aviat

El club ja s’està movent per trobar una alternativa que agafi les regnes del primer equip i espera poder anunciar el nou cos tècnic aquesta mateixa setmana.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text