Música · Educació

Banyoles

Més de 3.400 escolars de Banyoles i comarca participaran en l'activitat ‘Anem a escoltar música’

Ràdio Banyoles

Dijous 16 de març · 13:14

Aquesta setmana han començat les audicions a l’Auditori de l’Ateneu, dins la Campanya de Teatre i Música a les Escoles.
'Anem a escoltar música' ha començat aquest dilluns i hi haurà actuacions escolars fins el divendres 24 de març. (F: Cultura Banyoles)
'Anem a escoltar música' ha començat aquest dilluns i hi haurà actuacions escolars fins el divendres 24 de març. (F: Cultura Banyoles)

Un total de 3.470 alumnes de les escoles de primària Banyoles i de la resta de municipis del Pla de l’Estany, així com de les llars d’infants de Banyoles, participaran aquest curs en l’activitat ‘Anem a escoltar músicaˋ. La proposta, impulsada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, es porta a terme a l’Auditori de l’Ateneu i vol acostar l’alumnat al món de les arts en viu.

Les audicions han començat aquest dilluns i s’allargaran fins al divendres 24 de març. Van arrencar la setmana els alumnes de les llars d’infants i educació infantil, amb l’espectacle ‘Tararí’, de la companyia Com sona?; i a aquest dijous i divendres, l’alumnat de cicle superior de primària podrà veure l’espectacle ‘Bots pel canvi’, de la companyia Basket Beat. La setmana vinent serà el torn dels alumnes de cicle mitjà de les escoles, amb l’espectacle ‘Ondina’, de Les Anxovetes. I la proposta es tancarà amb els alumnes de cicle inicial de Banyoles i comarca, que podran gaudir de l’espectacle ‘De poetes cançonetes’ de la companyia Toni Xuclà.

‘Anem a escoltar música’ té per objectiu que l’alumnat de Banyoles i comarca visqui l’experiència d’assistir a propostes d’arts escèniques al llarg del curs escolar, així com fomentar l’interès per les arts en viu. A més, vol promoure la cultura com a factor d’inclusió social i propiciar la creació de nous públics en l’àmbit cultural, impulsant aliances entre els centres educatius i els equipaments d’arts escèniques. La proposta complementa la campanya ‘Anem a veure teatre’, que es va dur a terme fa unes setmanes amb la participació de més de 3.000 escolars.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text