Teatre · Educació

Banyoles

Més de 3.000 alumnes de Banyoles i comarca participen aquesta setmana a l’activitat Anem a veure teatre!

Ràdio Banyoles

Dimecres 30 de gener 2019 · 13:35

És una proposta consolidada de la Guia de Recursos Educatius Municipal i enguany com a novetat l’oferta d’espectacles s’amplia al primer cicle d’educació infantil.

 

Aquest dilluns ha arrencat l’activitat de teatre a les escoles Anem a veure teatre!, que s’inclou a la Guia de Recursos Educatius Municipal. Per aquest curs la novetat és que la proposta s’amplia a alumnes de primer cicle d’educació infantil (Llar d’infants) que, junt amb els infants de segon cicle, assistiran a l’espectacle ‘Els tres óssos’, de la companyia Estaquirot. L’obra és una recreació del conte de La Rínxols d’Or, en una versió en la qual els óssos prenen el protagonisme.

 

Pel que fa als alumnes de Cicle Inicial, aniran a veure ‘El senyor petit’, de la companyia de Banyoles Teatre a la Fuga. L’espectacle està protagonitzat per la Laura, que vol recuperar el seu amic imaginari de la infància.

 

Els infants de Cicle Mitjà gaudiran de l’espectacle en anglès ‘Tarzan’, d’IPA Productions. I, finalment, per als alumnes de Cicle Superior, la companyia Pera Llimonera porta l’obra ‘Quo no vadis’, un espectacle d’intrigues “romanes” amb personatges com Cleopatra, Juli Cèsar o Marc Antoni.

 

Una activitat consolidada

 

L’activitat “Anem a veure teatre!” és una proposta del Servei d’Educació de l’Ajuntament i la Xarxa Banyoles. És una de les propostes consolidades de la Guia de Recursos Educatius i es porta a terme amb la col·laboració de tots els centres educatius d’infantil i primària de la comarca, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text