Publicacions

Banyoles

Marta Casarramona presenta el llibre ‘Viure un dol conscient’ divendres a la llibreria L’Altell

Ràdio Banyoles

Dijous 25 de maig 2023 · 14:23

Es tracta d’una obra per aprendre a gestionar el dolor que genera una pèrdua amb eines del mindulness, la intel·ligència emocional i la psicologia positiva.

La instructora en Mindfulness i meditació, Marta Casarramona, presentarà demà divendres a les 18 h el seu primer llibre ‘Viure un dol conscient’. L’acte serà a la llibreria L’Altell de Banyoles, és obert a tothom i comptarà amb la participació d’Isabel Torres de Gestalt Banyoles.

‘Viure un Dol conscient’ és una obra per aprendre a gestionar el dolor que genera una pèrdua en la nostra vida i que ofereix un recorregut cronològic per les diferents fases del dol amb eines del mindfulness, la intel·ligència emocional i la psicologia positiva. El llibre parteix de l’experiència personal de la Marta i la d’altres persones a qui ha acompanyat durant els seus processos de dol. L’autora explica que l’obra vol ser una guia pràctica per les persones que estiguin transitant una pèrdua; i que va escriure’l arran de perdre dues persones molt importants de la seva vida.

Marta Casarramona és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. El 2004 es va iniciar en el ioga i la meditació, un camí de creixement personal que no ha deixat mai; i quatre anys més tard, mentre vivia a l’Índia, es va formar com a instructora de la meditació heartfulness i com a professora de ioga. Casarramona constata que ‘Viure un dol conscient’ vol acompanyar i donar eines a totes aquelles persones que estiguin vivint un moment com aquest.

La presentació que tindrà lloc divendres a les 18:00 h a la llibreria L’Altell és oberta a tothom i comptarà amb la participació d’Isabel Torres de Gestalt Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text