Música

Porqueres

Maria Hein acomiadarà la setena edició de Rerelteló amb un concert vermut a l’estudi taller Carles Fontserè

Ràdio Banyoles

Dimecres 11 de maig · 14:34

El concert està inclòs en la programació de la Festa Major de Porqueres i servirà per posar el punt final a la temporada d’arts escèniques.

La cantant mallorquina Maria Hein serà la protagonista d’un últim concert del Rerelteló, que s’ha programat per aquest dissabte en el marc de la Festa Major de Porqueres.

Maria Hein fa anys que es forma com a pianista, tocant la guitarra, experimentant i creant les seves pròpies lletres i melodies. Presentarà el seu disc de debut, ‘Continent i contingut’, premi Enderrock a millor disc revelació. El treball es defineix per la calidesa, equilibrada amb la solemnitat i el so impol·lut de les seves cançons, que emanen una mescla de senzillesa i nostàlgia. Inclou deu temes que acumulen pensaments, problemes i dubtes, en una sonoritat atemporal acompanyada d’una instrumentació minimalista de la mà de Ferran Palau.

El concert de Maria Hein serà en format vermut, dissabte a les 12.30 h a l’estudi taller Carles Fontserè. Les entrades, a un preu de 5 €, es poden comprar al web del festival, www.rereltelo.cat.

Comiat a un Rerelteló amb protagonisme femení

La proposta, dins la programació de la Festa Major de Porqueres, servirà per acomiadar la setena edició de la temporada d’arts escèniques Rerelteló. En total, des del gener s’han programat un total de vuit propostes de disciplines diverses, enguany totes elles creades i interpretades per dones. També com a novetat d’aquesta edició cada espectacle s’ha acompanyat d’una proposta paral·lela en el marc de la programació +RET.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text