Esports

Banyoles

Margot Bosch es proclama campiona de Catalunya de fotografia subaquàtica

Ràdio Banyoles

Dijous 23 de juny · 13:45

La banyolina ha revalidat el títol a la final catalana de Fotosub Apnea i té les portes obertes per defensar el títol de campiona a l’Estatal.

L’esportista Margot Bosch s’ha proclamat campiona de Catalunya de fotografia subaquàtica i ha revalidat així el títol a la final catalana de Fotosub Apnea. La banyolina afegeix un guardó més al seu extens palmarès i s’ha de preparar ara per defensar el seu títol com a campiona d’Espanya.

Bosch ha mantingut el títol com a campiona catalana en les darreres quatre edicions i també ha pres part en diversos nacionals. En el primer es va proclamar campiona, en el segon va fer-se amb la plata i en el tercer va recuperar la primera posició i, a més, va aconseguir ser quarta a la general amb només tres homes per davant.

En una entrevista a aquesta emissora, Margot Bosch ha fet un repàs del seu palmarès i ha destacat especialment la seva quarta posició a la general que, assegura, la situa en un “molt bon nivell” a Espanya.

Fotografies a pulmó lliure

La fotosub apnea és una pràctica esportiva que consisteix a capturar fotografies de peixos vius a pulmó lliure, és a dir, agafen l’aire a la superfície i s’enfonsen al mar. El principal repte de la competició consisteix a fotografiar durant unes 5 hores el màxim de peixos de diferents espècies possibles.

La banyolina lamenta la manca de ressó que té la pràctica de la fotosub apnea com a esport minoritari, tot i la forma física que requereix. Per a Bosch el desconeixement fa que molta gent no sigui conscient del que implica i això provoca una manca de reconeixement.

Margot Bosch també practica l’apnea indoor on ha participat en diversos campionats estatals i ha aconseguit mínimes pel Mundial d’un esport que sovint queda amagat a l’ombra i rep poques dotacions econòmiques.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text