Teatre

Banyoles

Mamaaaa! torna a Banyoles per celebrar 100 funcions i prop de 12.000 espectadors

Ràdio Banyoles

Divendres 20 de gener · 13:50

Se’n faran dues representacions aquest dissabte a la Factoria, en el que serà l’inici de la “desacceleració” després d’haver recorregut en tres anys bona part de la geografia catalana i haver arribat fins i tot a Madrid.
'Mamaaaa!' celebrarà les 100 funcions a la Factoria d'Arts Escèniques.
'Mamaaaa!' celebrarà les 100 funcions a la Factoria d'Arts Escèniques.

La producció local ‘Mamaaaa!’, amb els actors banyolins Miquel Torrent i Jordi Angelats, torna aquest dissabte a Banyoles per celebrar les 100 funcions. L’espectacle, que es va estrenar per Sant Martirià del 2019 i es va poder tornar a veure a la ciutat l’any següent, en plena pandèmia, no ha parat de voltar per diferents escenaris d’arreu del territori i ha estat vist per prop de 12.000 espectadors. Fins i tot, el juny passat es va poder veure a Madrid, just després d’haver guanyat el Concurs de Teatre de Tàrrega.

En una entrevista a aquesta emissora, els protagonistes de ‘Mamaaaa!’, Miquel Torrent i Jordi Angelats, han valorat el que per ells ha estat una aventura, que poc s’esperaven quan van estrenar ara fa més de tres anys. El format de l’espectacle i la bona predisposició de l’equip han estat dos dels ingredients que han facilitat la mobilitat del muntatge.

Una “festa del teatre”

A Banyoles es podrà veure aquest dissabte amb dues funcions programades, a les 12 h i a les 20 h, aquesta última amb entrades exhaurides. S’ha convidat persones del món del teatre de Banyoles i comarca, així com representants dels pobles per on ha passat el muntatge, en el que vol ser més que res una mostra d’agraïment i una “festa del teatre”.

Inici de la “desacceleració”

Després d’haver assolit el centenar de funcions, una fita que possiblement cap altra companyia de teatre amateur havia aconseguit abans, ‘Mamaaaa!’ encara a partir d’ara el camí de la “desacceleració”. Tenen alguns bolos més programats, però no compten allargar l’espectacle fins gaire més enllà de l’estiu.

Les entrades per ‘Mamaaaa!’ aquest dissabte a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles tenen un preu simbòlic de 5 € i es poden comprar, només per a la funció de les 12 h, al web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Les entrades per a la funció de les 20 h estan exhaurides des de fa setmanes.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text