Societat · Successos

Localitzat sa i estalvi l’home desaparegut a Banyoles

Ràdio Banyoles

Dilluns 15 de febrer · 13:47

El dispositiu de recerca ha trobat l'home pels volts d'un quart d'onze del matí a la zona de Can Ginesta, entre Banyoles i Fontcoberta i ha estat traslladat al Trueta per una revisió mèdica

El dispositiu de recerca ha localitzat aquest dilluns al matí l'home de 95 anys que va desaparèixer diumenge a Banyoles. Els serveis d'emergència han localitzat l’home, Esteve Vilanova, semiinconscient i amb símptomes d'hipotèrmia quan passaven 20 minuts de les 10 del matí al límit entre els termes municipals de Banyoles i Fontcoberta. Concretament en un camí a la zona de Can Ginesta, entre Puigpalter i Figueroles, prop de la riera de Vall-llobera. Ha estat localitzat per membres de Protecció Civil Banyoles conjuntament amb Protecció Civil de Salt.


Després d'una primera avaluació al mateix lloc, l'home ha estat traslladat a l'hospital Dr. Josep Trueta de Girona per fer-li una revisió mèdica completa.

La recerca es va iniciar el diumenge al migdia tan bon punt es va rebre l’avís de la seva desaparició. Segons sembla, E.V.C. de 95 anys i veí de Banyoles, va sortir de casa seva a peu amb la intenció de votar a les eleccions al Parlament de la Generalitat de Catalunya. Passades unes hores, familiars de l’home van alertar que l’home no havia tornat a casa i que no sabien a on era.


Immediatament, efectius de Protecció Civil de Banyoles i Salt, Policia Local de Banyoles, Bombers de la Generalitat de Catalunya i efectius de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Banyoles van iniciar la recerca: pel nucli urbà del poble de Banyoles, a diferents zones boscoses del terme municipal de Banyoles, Porqueres i Melianta. Fins i tot, es va fer recerca aquàtica per tota la vora de l’Estany de Banyoles amb la llanxa de Creu Roja assignada a Protecció Civil de Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text