Teatre

‘Les Variacions Bilderberg’ transformaran divendres el Teatre Municipal de Banyoles en un cabaret

Ràdio Banyoles

Dijous 18 de febrer · 12:07

L’obra, una comèdia hilarant a les estructures del poder, té el banyolí Albert Mora a l’escenari i les entrades estan gairebé exhaurides.

Aquest divendres es podrà veure al Teatre Municipal de Banyoles l’obra còmica en format de cabaret ‘Les Variacions Bilderberg’, una peça amb dramatúrgia d’Oriol Grau i amb el banyolí Albert Mora com un dels intèrprets.

‘El Club Bieldelberg’ travessa una crisi profunda. Per primera vegada els seus plans de control global comencen a fallar, i les persones més poderoses no pensen tolerar que el món sigui un desastre. Amb l’ajuda de la intel·ligència artificial ha arribat l’hora de tornar a prendre el comandament. Partint de la informació i de les especulacions que es coneixen sobre l’autèntic Club Bilderberg -format per persones influents en els àmbits empresarials, acadèmics i polítics-, ara arriba aquesta peculiar visió: un espectacle amb format de cabaret polític.

La proposta teatral forma part de la programació d’aquest primer trimestre de Cultura Banyoles. ‘Les Variacions Bilderberg’, una producció de Sala Trono, s’estrena aquest divendres a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Municipal de Banyoles. Amb entrades gairebé exhaurides, a la web www.cultura.banyoles.cat es poden adquirir les últimes disponibles amb un cost de 15 €.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text