Solidaritat

Banyoles

Les previsions de pluja obliguen a ajornar la 5a edició de la marxa solidària FEM_lavolta a Banyoles

Ràdio Banyoles

Dijous 22 de setembre 2022 · 13:41

Davant l’alta probabilitat de precipitacions, l’organització ha decidit posposar la cita al cap de setmana del 5 i 6 de novembre.

A causa de l’alta probabilitat de pluges intenses que es preveuen els dies 24 i 25 de setembre, l’organització ha decidit ajornar la marxa solidària FEM_lavolta, prevista per aquest cap de setmana.

La cita, impulsada per la família banyolina Torres, busca recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple, a través d’una marxa solidària a l’Estany per a la qual ja s’havien venut més d’un miler de dorsals. Aquest any també s’havien organitzat diverses activitats complementàries a la Draga.

Com que totes les propostes són a l'exterior, l'organització ha considerat que, amb les pluges que es preveuen, l'espai no estaria en bones condicions per acollir tots els participants i, especialment, el col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda. A més a més, creuen que “segons la intensitat de les pluges, es poden produir situacions de risc que cal evitar i no és raonable mantenir una activitat d'aquestes característiques en aquestes condicions”.

Nova data, 5 i 6 de novembre

D’aquesta manera, malgrat els possibles inconvenients, s’ha considerat que és millor ajornar l’esdeveniment als dies 5 i 6 de novembre. L’organització lamenta haver hagut de prendre aquesta decisió, i confia que en la nova data “es puguin portar a terme les activitats tal com s’han previst, i en unes condicions acceptables que no desllueixin la celebració”.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text