Obres públiques

Pla de l'Estany

Les obres de la C-66 continuen amb la reconstrucció dels ponts enderrocats

Ràdio Banyoles

Dimecres 3 d’agost 2022 · 13:30

Els treballs, que s’allargaran durant aquesta setmana, es faran a la nit i provocaran desviaments nocturns alternatius en els trams afectats.

Una vegada enderrocats els tres ponts sobre la carretera C-66 al seu pas per Banyoles, aquesta setmana s’estan duent a terme els treballs de reconstrucció amb la col·locació dels nous taulers prefabricats. Les tasques, que s’han iniciat aquest dimarts, es porten a terme durant la nit, i mentre durin els treballs no es podrà circular per la variant i s’habilitaran passos alternatius per a fer els desviaments en els trams afectats. El tall de trànsit a la variant serà efectiu entre les 21.30 h i les 8 h, aproximadament.

Concretament, aquest dimarts s’ha treballat a l’enllaç entre Melianta i Banyoles est, on ja s’ha substituït l’antic pont d’Usall pel nou tauler prefabricat. Aquest dimecres a la nit continuaran a l’enllaç entre Melianta i Serinyà. Els vehicles que circulin a la nit des de Girona en sentit Olot trobaran tallada la C-66 a la sortida de Melianta, des d’on es desviarà el trànsit per la GIP-5121 fins a la carretera de Figueres, on s’incorporaran a la C-150 en sentit Lió. Pel que fa als vehicles que circulin des d’Olot en sentit Girona s’hauran de desviar a la rotonda passades les Coves de Serinyà en sentit C-150, i en arribar a la Draga trobaran un senyalista que els desviarà per la carretera de Figueres en sentit GIP-5121.

F: @AjBanyoles
F: @AjBanyoles

Finalment, el dijous 4 d’agost està previst que els operaris treballin al pont de l’abocador de Puigpalter. En aquest cas, els vehicles que circulin des d’Olot en sentit Girona trobaran tallada la C-66 a l’altura de la carretera de Vilavenut, on es desviaran en sentit Banyoles. Els vehicles que circulin des de Girona en sentit Olot trobaran tallada la C-66 a l’altura de l’Haribo.

Els treballs formen part del projecte de millora de la seguretat de la variant de Banyoles, que duu a terme la Generalitat. Les obres suposaran la implantació d’un tercer carril per convertir la via en un model 2+1, amb un separador físic central. També contemplen l’ampliació de la calçada, cosa que comporta l’adaptació dels passos inferiors i superiors al llarg de tot el traçat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text