Carreteres

Banyoles · Fontcoberta

Les obres d’asfaltatge dels accessos a la C-66 han provocat talls i retencions entre Banyoles i Fontcoberta

Ràdio Banyoles

Divendres 23 de juliol · 14:37

Els treballs dels dos darrers dies, sense preavís, han afectat molts conductors que, en algun moment, han hagut de girar cua.

Aquest dijous i divendres l’empresa responsable de les obres d’ampliació de la C-66 està asfaltant l’accés de Banyoles nord, a la carretera GIP-5121 prop de Melianta. S’està treballant entre les dues noves rotondes i al vial d’accés directe a la variant. Els treballs han tornat a provocar problemes perquè ha obligat a talls puntuals de la via, prohibir l’accés a la variant i a desviar el trànsit. En alguns moments no es permetia l’accés cap a Melianta i s’obligava a girar cua a la nova rotonda. Tot plegat sense senyals indicatius previs.

Aquest divendres al matí continuaven els treballs de reasfaltatge que van causant retencions, però es va donant pas alternatiu en els dos sentits de la marxa mentre els treballs ho permeten. Les obres en aquest tram han de quedar enllestides aquest mateix divendres i serà una de les últimes actuacions que es faran a l’estiu en aquest projecte.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text