Societat

Banyoles

Les monges Carmelites de Banyoles recullen diners per fer un obrador de dolços i melmelada

Ràdio Banyoles

Dimecres 14 d’abril · 14:27

Necessiten 6.000 euros per condicionar una sala del convent com a obrador, i els beneficis que obtinguin amb la venda serviran per al manteniment del convent.
F: Convent Carmelites Banyoles
F: Convent Carmelites Banyoles

Les religioses Carmelites de Banyoles han fet una crida per aconseguir els 6.000 euros que necessiten per tirar endavant un nou projecte de negoci. S’han proposat fer un obrador per poder elaborar pastissos i melmelada per vendre entre la població.

La priora del convent, Carme Planellas, ha explicat que han fet les consultes pertinents i valorat les diferents possibilitats, i el projecte és perfectament viable. La priora ha detallat que l’obrador els permetria disposar d’uns ingressos extres per garantir el manteniment del convent i el sosteniment de la comunitat de monges que hi resideixen. La idea és poder vendre productes que ja elaboren com melmelada de taronja amarga i dolços com magdalenes o una crema de recepta centenària.

De moment, disposen de tots els permisos, el projecte i ja compten amb el suport d’un gran nombre de voluntaris. Planellas ha explicat que ja han aconseguit uns 2.000 euros dels 6.000 necessaris, uns diners que han de servir per condicionar una sala del convent com a obrador i poder posar-se a treballar.

Les persones que vulguin col·laborar amb el projecte ho poden fer a través de Bizum (amb el número 02540) o per transferència bancària al número de compte ES39 2100 9046 9602 0010 1235. També ofereixen la possibilitat de fer arribar el document de la Declaració de la Renda a tothom qui vulgui desgravar el donatiu, enviant un correu electrònic a mmcarmelites@gmail.com.

Les religioses, que han difós un vídeo amb informació de la campanya, també es comprometen a pregar per la persona i intencions de tots els benefactors.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text