Teatre · Cultura

Banyoles

‘Les croquetes oblidades’, amb text de la banyolina Clàudia Cedó, arriba al Teatre Municipal de Banyoles

Ràdio Banyoles

Divendres 19 de novembre 2021 · 14:05

L’obra, de la companyia Les Bianchis, està emmarcada en la programació de l'entitat T tela i es podrà veure en dues sessions aquest diumenge les 12h del migdia i a les 17h de la tarda.

El Teatre Municipal de Banyoles acollirà aquest diumenge dues sessions a les 12h i a les 17h de la tarda de l’obra ‘Les croquetes oblidades’. L’espectacle de la companyia Les Bianchis i amb dramatúrgia de la banyolina Clàudia Cedó està emmarcada en la programació de l’entitat T tela.

‘Les croquetes oblidades’ explica la història de la Pepa, una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i s’intenta adaptar a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. La membre de l’entitat T tela Neus Vila apunta que es tracta d’una obra enfocada a infants majors de 6 anys i que tracta un tema delicat com és el dol “però enfocat com una aventura”.

Vila remarca que ‘Les croquetes oblidades’ narren una aventura divertida, “però amb un rerefons molt interessant per poder-lo treballar a casa”. La membre de T tela subratlla que la combinació de la companyia Les Bianchis amb el text de Clàudia Cedó és una suma “imperdible”.

‘Les croquetes oblidades’ parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal. L’espectacle organitzat per T tela es podrà veure aquest diumenge al Teatre Municipal de Banyoles. Les entrades, a un preu de 5€ si es compren anticipades i de 7€ a taquilla, estan disponibles al web de Cultura Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text