Equipaments

Porqueres

Les classes a l’escola El Frigolet de Porqueres han començat amb normalitat tot i les obres d’ampliació

Ràdio Banyoles

Divendres 13 de setembre 2019 · 13:54

Els treballs per construir una nova aula van començar a finals de juny i la sectorització que s’ha fet de les obres fa que no interfereixin en el dia a dia del centre.

 

El mes de juliol passat van començar les obres d’ampliació de l’escola El Frigolet de Porqueres, a càrrec del departament d’Ensenyament. Els treballs, amb un cost d’uns 150.000 euros, preveuen la construcció d’una nova aula al centre, que havia quedat petit.

 

Està previst que les obres s’allarguin fins al desembre i, per tant, durant aquest primer trimestre del curs hauran de conviure amb les classes. La directora del Frigolet, Eva Peral, ha explicat que aquest dijous l’escola ha començat amb total normalitat i les obres no interferiran en el dia a dia del centre. De fet, els treballs ja es van plantejar de tal manera que no afectessin a les classes amb els alumnes, i hi ha una part del centre inhabilitada on els infants no poden accedir.

 

L’ampliació de l’escola El Frigolet és una reclamació de fa temps del propi centre, amb el recolzament de l’AMPA i l’Ajuntament de Porqueres. Finalment, el departament d’Ensenyament ha impulsat el projecte que, un cop acabat, suposarà una gran millora per a l’escola, que treballa per cicles i d’aquesta manera podrà atendre millor l’alumnat.

 

Aquesta, però, no és l’única reclamació de l’escola El Frigolet de Porqueres. Fa temps que també demanen a Ensenyament l’adequació del primer pis, una qüestió que no s’abordarà fins, com a mínim, l’any vinent.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text