Piragüisme

Banyoles

Laia Pèlachs i Pol Busquets participen al Mundial sub-23 de piragüisme en distància esprint

Ràdio Banyoles

Divendres 2 d’agost 2019 · 13:38

Pèlachs ja s’ha classificat per la final, i Busquets buscarà obtenir una bona posició a les eliminatòries per evitar la semifinal.

 

Els palistes banyolins Laia Pèlachs i Pol Busquets arriben al colofó de la temporada: el Mundial de piragüisme sub-23 en distància esprint. La cita mundialista pels piragüistes joves es disputa a la localitat romanesa de Pitesti fins diumenge al migdia.

 

Pèlachs, directa a la final

 

Ahir va ser el primer dia de competicions amb les primeres eliminatòries. Laia Pèlachs, que hi pren part en K4 i en K2, ja s’ha estrenat a la competició, i ho ha fet amb bon peu. La piragua quàdruple de la banyolina ha quedat segona a l’eliminatòria amb un temps de 1’35”94, a menys d’1 segon de l’embarcació de les guanyadores, les hongareses.

 

Amb aquest temps, la banyolina es classifica directament per la final, programada per avui a la tarda. Després d’aquesta cursa, la banyolina no haurà acabat la seva participació al Mundial, demà dissabte al matí prendrà part a l’eliminatòria en K2 amb la seva companya balear Aida Bauzà.

 

Pol Busquets aspira a medalles

 

Pel que fa a Pol Busquets, hi participa en un K4 a partir de dissabte a la tarda amb les eliminatòries. El banyolí ha explicat a aquesta emissora que el seu objectiu en la primera cursa és aconseguir un resultat favorable a les per poder evitar passar per les semifinals.

 

De cara al resultat d’aquest Mundial, el banyolí té un objectiu ambiciós: aconseguir penjar-se una medalla. Segons ha detallat, el paper al Mundial aquest cap de setmana és el colofó de la temporada, pel qual s’ha preparat durant tot l’any.

 

Mundial absolut per a Pèlachs

 

Després d’aquest campionat, Pol Busquets tancarà la temporada de piragüisme. En canvi, Laia Pèlachs encara té una darrera competició programada a finals d’agost abans de tancar el curs. La banyolina tornarà a participar a un Mundial absolut de piragüisme, després de la 15a posició obtinguda l’any passat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text