Piragüisme

Banyoles

Laia Pèlachs es queda a les portes de les medalles i aconsegueix una quarta posició al Campionat del Món Sprint

Ràdio Banyoles

Dimarts 9 d’agost · 14:27

La piragüista del Club Natació Banyoles s’ha quedat a 0,03 segons del podi i ja se centra en l’Europeu de Munic on competirà al K2 1000.

“Una espina clavada”

En declaracions a Ràdio Banyoles, Pèlachs explica que està satisfeta amb els resultats obtinguts i amb la temporada en general, però reconeix que haver-se quedat a tan poques mil·lèsimes del bronze li deixa una espina clavada.

La banyolina ara ja té el cap posat a Munic on se celebrarà entre l’11 i el 21 d’agost l’Europeu. La banyolina hi participarà amb Begoña Lazcano al K2 1000 i intentarà treure’s el gust agredolç que li ha deixat la medalla de xocolata de la Copa del Món.

París 2024

La pròxima temporada serà especialment important per Pèlachs perquè és quan es jugarà la plaça per entrar als Jocs Olímpics de París 2024.

Per accedir a una plaça per les olimpíades, la banyolina haurà de competir al Mundial que es disputarà l’any que ve a Duisburg (Alemanya).

La banyolina Laia Pèlachs ha guanyat la medalla de xocolata després de quedar-se a 0,03 segons del podi al Campionat del Món Sprint a Halifax (Canadà). La palista del Club Natació Banyoles compartia bot amb Sara Ouzande, Carolina Garcia i Teresa Portela amb qui va arribar fins a la Final A de Dona Senior K4 500.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text