Promoció Econòmica

Banyoles

La XIII edició de la Fira Aloja es farà del 8 al 10 d’octubre amb més activitats i espais

Ràdio Banyoles

Dimecres 22 de setembre 2021 · 14:17

El mercat medieval centrat a la plaça Major i els espectacles a la Muralla són l’eix central de la cita, que recupera certa normalitat després de les restriccions de l’any passat.
F: Turisme Banyoles
F: Turisme Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles prepara la XIII edició de la Fira Medieval Fantàstica Aloja, que se celebrarà del 8 al 10 d’octubre en diferents espais del Barri Vell. Després que l’any passat la cita se celebrés amb les activitats restringides per la Covid-19, enguany la previsió és que es puguin recuperar més activitats i espais. Així, a més del mercat medieval i els espectacles a la Muralla, enguany la idea és recuperar els tallers infantils a la Pia Almoina i a la plaça del Teatre.

El mercat medieval serà l’eix central de la fira, i igual que l’any passat es concentrarà a la plaça Major, amb quatre controls d’accés. La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha detallat que la idea és anar recuperant certa normalitat, sempre seguint les mesures de prevenció de la Covid-19.

Espectacles amb control d’aforament, però sense reserva

Pel que fa als espectacles, a diferència de l’any passat, no caldrà fer reserva prèvia, tot i que sí que hi haurà control d’aforament i el públic haurà d’estar assegut. A més, els espectacles es faran en dobles sessions per poder arribar a més persones. La regidora ha detallat que encara que en els pròxims dies les restriccions es flexibilitzin, la Fira Aloja mantindrà aquestes mesures per a una major seguretat.

Les activitats de l’Aloja s’iniciaran el divendres 8 d’octubre al vespre amb l’espectacle inaugural, i s’allargaran durant tot el cap de setmana.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text