Esports

Pla de l'Estany

La Trobada esportiva de 4t de primària recupera la presencialitat al Parc de la Draga amb uns 400 alumnes

Ràdio Banyoles

Dijous 7 d’octubre · 14:29

La proposta reviu en gran part l’essència fent activitats en el mateix espai però mantenint el grup-classe.

Aquest dimecres s’ha fet la Trobada comarcal esportiva de 4t de primària amb la participació de moltes escoles del Pla de l’Estany. La proposta, organitzada pel Consell Esportiu i el col·lectiu de mestres de primària, s’ha tornat a celebrar i ha reviscut en gran part l’essència de la trobada després d’haver-se hagut de transformar el curs passat per la pandèmia.

Els alumnes de 4t de primària de la comarca s’han trobat al Parc de La Draga per desenvolupar la jornada. A diferència dels anys anteriors, on els grups es mesclaven per formar els equips, en aquesta ocasió s’han fet les activitats de pitxet, cementiri i les respectives variants amb el mateix grup-classe. En total hi van participar 391 alumnes d’escoles de Banyoles, Cornellà del Terri, Fontcoberta, Porqueres i Serinyà.

El coordinador de l’activitat, Andreu Moreno, ha explicat que la trobada es va poder desenvolupar tal com estava previst i que, encara que hi hagi algunes limitacions, l’activitat ha sigut molt ben rebuda per mestres i alumnes.

El curs passat l’activitat no es va poder celebrar conjuntament i cada escola, en horari lectiu, va fer les activitats programades al pati mantenint el grup-classe sense interactuar entre alumnes de diferents centres.

La programació d’activitats esportives inclou també una trobada entre els alumnes de 2n i una altra amb els de 6è. La d’aquest dimecres ha servit de prova pilot per constatar que la cita és viable i s’adaptaran les activitats per a les dues següents.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text