Música

Banyoles

La tercera edició del FlamenGi aterra a Banyoles amb ‘Cayana’, un projecte de flamenc amb arrels folklòriques

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de novembre 2021 · 14:07

El Festival de Flamenc de Girona s’ha celebrat del 12 al 25 de novembre i tancarà l’edició d’enguany amb l’espectacle a l’Auditori de l’Ateneu.

Per primera vegada la ciutat de Banyoles acollirà el Festival de Flamenc de Girona que enguany celebra la seva tercera edició. El ‘FlamenGi’ arriba amb una proposta a l’Auditori de l’Ateneu sota el títol ‘Cayana’, un espectacle de flamenc amb arrels folklòriques que es podrà veure aquest dijous 25 de novembre a les 20h del vespre.

La directora del Festival, la banyolina Noemí Osorio, ha fet un bon balanç dels espectacles que s’han celebrat a Girona i apunta que han pogut fer molta programació “sense por” per la pandèmia. Osorio afegeix que han treballat amb els barris i també el flamenc en femení, amb els infants i les famílies i que han portat propostes de “grandíssima qualitat”.

Un projecte arrelat als barris

El FlamenGi és un festival que neix als barris de Girona i que a partir d’aquí s’expandeix per la ciutat, amb l’objectiu de fer petits arrelaments a la província. Osorio apunta que com a banyolina li feia especial il·lusió que el Festival estigues present a Banyoles i per això trasllada la proposta a l’Ajuntament.

'Cayana' amb Anna Colom a l'Auditori

L’espectacle ‘Cayana’ és un projecte de flamenc que reuneix arrels folklòriques amb un repertori personal amb temes propis i cants populars a càrrec de la cantaora catalana Anna Colom. Osorio apunta que l’espectacle els permet tenir una mirada en femení i programar-lo en motiu del 25-N, amb una proposta capitanejada per dones.

L’espectacle ‘Cayana’ es podrà veure a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles aquest dijous 25 de novembre a les 20 h del vespre. Les entrades, a un preu de 12 €, estan disponibles al web de Cultura Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text