Esquaix

Serinyà

La serinyanenca Maria Balló ha aconseguit el subcampionat d’Europa d’esquaix +50 femení a Porto

Ràdio Banyoles

Dimecres 25 de gener · 13:02

En la seva segona experiència a la competició, Balló només ha sigut derrotada per la campiona.

El cap de setmana passat es va disputar una prova del Campionat d’Europa màsters d’esquaix a Porto (Portugal) amb la participació d’uns 150 jugadors i jugadores d’entre 35 i més de 70 anys. S’hi va desplaçar un grup de paricipants de Catalunya entre les quals va prendre part la jugadora de Serinyà Maria Balló, que disputava la categoria +50 femenina.

Balló va aconseguir tres victòries, totes per 3 jocs a 0, contra dues jugadores portugueses i una francesa. I només va perdre contra la cap de llista i finalment guanyadora de la categoria, la maltesa Annabelle Scifo Diamantino, que no va cedir cap joc durant la competició.

Balló, que ja havia competit en un Europeu màsters l’any passat a Alemanya, arribava a la competició amb moltes incògnites i recentment recuperada d’una operació al menisc, però s’ha mostrat molt contenta amb el seu rendiment i la segona posició.

La prova de Portugal és puntuable pel circuit europeu de veterans que periòdicament convoca campionats arreu del continent. La intenció de Maria Balló és continuar participant en el circuit com a motivació per entrenar i destaca el bon ambient que es viu entre tots els participants i aficionats a l’esquaix.

Maria Balló Bustins, que actualment entrena al GEiEG i al Tipi Park de Santa Cristina d’Aro, ocupa la 5a posició del rànquing català femení d’esquaix publicat aquest mes de gener.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text