Esquaix

Banyoles

La secció d’esquaix del Triops torna a les competicions després de l’aturada per la pandèmia

Ràdio Banyoles

Dijous 17 de setembre 2020 · 13:15

El club banyolí vol revalidar el títol de campió de Catalunya en la categoria masculina, millorar la segona posició del femení i manté l’activitat formativa per a joves i adults.

 

Després de fer una tornada progressiva a les activitats, la secció d’esquaix del Triops de Banyoles ha reprès les competicions que havien quedat suspeses per la pandèmia de la Covid-19. Pel que fa a les lligues catalanes de la temporada 2019-20, s’hauran d’acabar al llarg dels mesos de setembre i octubre, a causa de l’aturada de la competició per la pandèmia.

 

El coordinador d’esquaix del Gimnàs Triops de Banyoles, Àlex Luque, ha reconegut que com a vigents campions de Catalunya en categoria masculina i subcampions en la femenina, busquen revalidar el títol i millorar els resultats.

 

La lliga 2020-2021 començarà durant el mes de novembre.

 

Reorganització del calendari

 

La Federació Catalana i la Real Federació Espanyola d’Esquaix han creat dos nous calendaris per acabar la temporada. Al Campionat de Catalunya absolut d’aquest cap de setmana, Àlex Luque va aconseguir una 12a posició com a únic representant del club. A principis de setembre es van disputar el Campionat d’Espanya sub-13 i sub-17 amb representació del Triops que va obtenir una 4a posició en el sub-13 amb Max Quera.

 

Inscripcions al club

 

Després d’un èxit bastant important al casal d’estiu, amb uns 25 nens durant cinc setmanes i sense cap cas positiu de Covid, Luque ha valorat positivament les inscripcions a l’activitat escolar que es mantenen en nombres similars a l’any passat.

 

Adaptació als protocols

 

La represa de la competició en mig de la nova normalitat ha fet que els partits d’esquaix siguin com en la majoria de disciplines: sense públic, amb distància de seguretat i desinfecció de l’espai.

 

Futurs campionats

 

El Club Triops té previst organitzar dos campionats en categoria sub-13 i sub-17 el proper 25 de setembre i un Campionat de Catalunya de Veterans a mitjans del mes d’octubre.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text