Religió

Banyoles

La projecció del documental ‘Les religions a Banyoles’ ha obert la Setmana de la Diversitat Religiosa

Ràdio Banyoles

Dimecres 17 de novembre 2021 · 14:54

Les activitats volen promoure la coneixença entre confessions i es complementen amb una xerrada, una ruta pels diferents temples i un concert de gòspel.
F: Ajuntament de Banyoles
F: Ajuntament de Banyoles

Banyoles ha estrenat aquest dimarts la Setmana de la Diversitat Religiosa amb la projecció del documental ‘Les religions a Banyoles’, que recull els testimonis dels responsables de les diferents confessions i mostra els temples de la ciutat. L’estrena de la peça a l’Auditori de l’Ateneu va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones i ara l’ajuntament posarà el film a disposició dels centres educatius perquè es pugui utilitzar com a recurs.

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyoles, Ester Busquets, ha apuntat que la seva intenció és continuar treballant i estendre “com una capa d’oli com es relacionen unes religions i altres”. Busquets ha afegit que cal treballar per “la convivència, la cohesió i el treball dels joves que són el futur”.

Altres propostes

La Setmana de la Diversitat Religiosa continua aquest dimecres amb el col·loqui ‘Espiritualitat amb mirada de dona’, a La Porta del Món. El dissabte es farà una ruta pels diferents temples religiosos de Banyoles, que arrencarà a les 10.30 h a l’església de Santa Maria dels Turers i també passarà per la mesquita Houda, la mesquita Nur i l’església evangelista Fe, Esperança i Amor. Una activitat amb reserva prèvia. I també dissabte al vespre el Cor Mas Gospel oferirà un concert a l’església de Déu Centre Cristià Fe, Esperança i Amor de Banyoles.

La Setmana de la Diversitat Religiosa s’emmarca en la campanya ‘La diversitat ets tu’, que al llarg d’aquest any ha promogut un treball comunitari per potenciar la concòrdia.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text