Cinema

Banyoles

La projecció del documental ‘Com jo vulgui’ enceta dijous el curs del Documental del Mes a l’Auditori

Ràdio Banyoles

Dimarts 14 de setembre 2021 · 13:06

Es consolida l’oferta a la sala gran de l’Ateneu que es complementa amb el Cicle Gaudí de cinema.

Aquest dijous torna el cicle El Documental del Mes a Banyoles amb la projecció del film ‘Com jo vulgui’, dirigit per l’egípcia Samaher Algadi. El film se centra en les mobilitzacions de les dones egípcies durant la Primavera Àrab de 2011 per denunciar violacions en grup durant les protestes. Algadi va estar a primera línia per capturar una revolta de les dones que va passar desapercebuda als mitjans de comunicació.

La projecció de ‘Com jo vulgui’, en versió original en àrab i anglès i subtitulada en català, serà aquest dijous a les 8 del vespre i les entrades, que valen 3 euros, es poden comprar anticipadament al web Cultura Banyoles.

La cita obre el segon any de projeccions del Documental del Mes a l’Auditori de l’Ateneu, una aposta que ha tingut bona rebuda i que es mantindrà tot el curs, amb una projecció mensual. La iniciativa es complementa, a més, amb el Cicle Gaudí de cinema català, que també oferirà una estrena de cinema cada mes a l’Auditori i que pràcticament va exhaurir entrades en totes les sessions que es van programar el curs passat.

Es pot consultar tota la programació de cinema al web Cultura Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text