Cinema · Ciència

Banyoles

La projecció de ‘La llegada’ a l’escola de La Vila enceta dissabte el primer cicle de cinema fòrum científic d’Astrobanyoles

Ràdio Banyoles

Dijous 19 de gener · 14:59

L’entitat amplia la seva oferta de divulgació per a tots els públics amb la voluntat de debatre aspectes científics i culturals.

L’entitat d’astronomia i ciència del Pla de l’Estany, Astrobanyoles, enceta aquest dissabte una nova proposta divulgativa amb la primera sessió de cinema fòrum científic. Serà amb la projecció de la pel·lícula ‘La llegada’ de Denis Villeneuve, que planteja l’arribada de naus extraterrestres a la terra i els intents de la humanitat d’entendre el missatge que volen fer arribar.

Els responsables de l’entitat Anna Larroy i Enric Figueras han explicat al programa Sopa d’Estrelles d’aquesta emissora que volen ampliar les iniciatives de divulgació científica que fan a la comarca i complementar les xerrades, sortides de camp, tallers, col·laboracions amb mitjans locals i propostes educatives que ja duen a terme.

La proposta neix arran de la demanda dels socis i sòcies de l’entitat i s’adreça a tots els públics. Hi haurà una petita introducció, el visionat de la pel·lícula i el fòrum posterior moderat per experts. La primera projecció aprofundeix en la ciència espacial i el llenguatge, i precisament també es vol debatre aquest aspecte cultural sobre la llengua.

La projecció de ‘La llegada’ serà aquest dissabte a les 6 de la tarda al teatre de l’escola de la Vila, amb entrada gratuïta i accés pel carrer Canat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text