Policial

Banyoles

La Policia Local estrena un nou vehicle policial amb càmeres de videovigilància

Ràdio Banyoles

Dimarts 28 de juliol 2020 · 13:55

L’Ajuntament ha destinat més de 30.000 euros en la compra del cotxe, que s’ha fet en el marc de l’acord de mobilitat sostenible de l’Associació Catalana de Municipis.

 

La Policia Local de Banyoles ha estrenat un nou vehicle policial. Es tracta d’un Nissan Qashqai de 140 cavalls de potència que estrena un motor de gasolina 1.3 nou amb nivells d’emissions de CO2 inferiors als models anteriors (122 g/km). El vehicle s’ha adquirit a través de l’acord marc de mobilitat sostenible de l’Associació Catalana de Municipis, que gestiona l’adquisició de nous cotxes dels Ajuntaments amb el respecte al medi ambient al capdavant.

 

Al marge de les especificacions ambientals del vehicle, el nou cotxe s’ha equipat amb les eines policials habituals i, també, s’hi han incorporat nous elements tecnològics, com dues càmeres de videovigilància. La primera és situada cap a l’exterior del vehicle, i la segona és dirigida a l’interior de l’habitacle de detinguts amb l’objectiu de controlar millor els trasllats. A banda d’això, el vehicle també compta amb un aparell portàtil de desfibril·lació.

 

Des de l’Ajuntament s’ha subratllat la necessitat de disposar d’un vehicle policial amb la darrera tecnologia de control. A més, segons ha detallat el regidor de Seguretat, Lluís Costabella, s’havia de substituir un altre cotxe policial que va patir un accident i no es podia reparar.

 

L’adquisició del vehicle ha suposat una despesa de més de 30.000 euros.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text