Policial · Successos

Banyoles

La Policia Local de Banyoles redueix un veí que s'havia presentat a comissaria armat amb un ganivet

Ràdio Banyoles

Divendres 7 de desembre 2018 · 13:17

Després de reduir-lo, els policies també van trobar-li una navalla i un punxó. Els fets van tenir lloc la matinada del dijous després que la mateixa persona provoqués aldarulls al balcó de casa seva.

 

Els fets van començar la nit de dijous quan la Policia Local i els Mossos d’Esquadra van rebre un avís per aldarulls al carrer Barcelona. Un cop allà, els agents van comprovar que un veí molt nerviós havia llançat diversos objectes des del balcó de casa seva. Segons publica l’Agència Catalana de Notícies, en intentar calmar-lo, i comprovant que la presència policial alterava encara més l’home, els agents van optar per no intervenir.

 

Poc després, però, cap a les 5 de la matinada, l’home es va presentar de nou molt alterat a la comissaria de la Policia Local. En trucar el timbre, els agents de guàrdia ja van veure que s’amagava alguna cosa. Van comprovar que a l’avantbraç portava un ganivet de cuina de 55 cm. A més, després de forcejar amb l’home , reduir-lo i immobilitzar-lo, els policies van trobar-li una navalla i un punxó.

 

Tot seguit, la Policia Local va arrestat l'individu i va traspassar la detenció als Mossos d'Esquadra, encarregats de passar-lo a disposició judicial.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text