Policial

Banyoles

La Policia Local de Banyoles participa en una campanya de Trànsit de control de ciclistes i patinets elèctrics

Ràdio Banyoles

Divendres 20 de gener · 13:45

Els agents controlen que tant les bicicletes com els vehicles de mobilitat personal compleixin la normativa de trànsit i, entre altres, no circulin per la vorera i portin posat el casc.
El Servei Català de Trànsit coordina la campanya de bicicletes i patinets elèctrics. (F: Aj. Banyoles)
El Servei Català de Trànsit coordina la campanya de bicicletes i patinets elèctrics. (F: Aj. Banyoles)

La Policia Local de Banyoles participa aquesta setmana en la campanya que el Servei Català de Trànsit duu a terme a tot el territori de control de ciclistes i vehicles de mobilitat personal. Els agents estan fent controls per comprovar que els conductors de bicicletes i patinets elèctrics compleixen amb la normativa de trànsit i circulen correctament.

Entre altres, es vigila que no circulin per les voreres, que portin posat el casc, que no condueixin utilitzant dispositius de telefonia mòbil o que no condueixin sota els efectes de l’alcohol i les drogues. També es controla que no excedeixin el nombre de persones transportades, que portin llum i que no creuin passos de vianants damunt de la bicicleta o el patinet.

Precisament, aquest dijous la Policia Local ha fet un control al passeig de la Indústria, i en poca estona han sancionat diversos usuaris que circulaven per la vorera.

La campanya del Servei Català de Trànsit, que es duu a terme arreu del territori català, va arrencar dilluns passat i s’allargarà fins diumenge.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text