Robatoris

Banyoles

La Policia Local de Banyoles deté un home per robar a l’interior de vehicles

Ràdio Banyoles

Dimecres 12 de gener · 14:35

El detingut té diversos antecedents per fets similars i ha passat a disposició judicial.

La Policia Local de Banyoles va detenir diumenge a la nit un veí de la ciutat per un delicte continuat de robatori amb força a interior de vehicle. El detingut, de 28 anys i multireincident per fets similars, ha passat a disposició judicial.

Segons ha informat l’Ajuntament de Banyoles, la detenció es va produir en un operatiu de la Policia Local que diumenge a la nit va sorprendre l’arrestat quan suposadament intentava robar en uns vehicles aparcats al carrer. Els agents havien muntat un dispositiu de vigilància i prevenció després que en la darrera setmana s’havien produït diversos robatoris a interiors de vehicles de la ciutat. En tots els casos, el detingut actuava amb el mateix modus operandi: trencava el vidre d’una finestra o bé forçava una de les portes per poder accedir a l’interior del vehicle i sostreure tota mena d’objectes. En la inspecció després de la detenció, es va comprovar que el detingut havia intentat obrir tres cotxes, que presentaven danys considerables.

El detingut, que ha estat arrestat anteriorment per la mateixa Policia Local de Banyoles fins en cinc ocasions anteriors per fets similars, ha passat a disposició judicial com a presumpte autor d’un delicte continuat de robatori amb força a interior de vehicle.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text