Solidaritat

Banyoles

La Plataforma de suport a les Refugiades organitza una caminada solidària per celebrar el dia internacional dels refugiats

Ràdio Banyoles

Divendres 18 de juny · 14:49

La iniciativa té la finalitat de conscienciar als ciutadans dels problemes dels països més pobres i denunciar les injustícies cap als refugiats.

Aquest diumenge 20 de juny, per celebrar el dia internacional dels refugiats, la Plataforma de Suport a les Refugiades de Banyoles ha organitzat una caminada solidària. L’organització, formada per diferents entitats i persones a títol individual, ha presentat la proposta amb el lema “caminar sinònim de refugiada”.

Diversos actes de protesta per la solidaritat amb els refugiats, i la denúncia a les atrocitats comeses als refugiats seran celebrats simultàniament a tot el territori a les 12 del migdia i durant tot el diumenge. A les 18:00 hi haurà un acte central a Barcelona.

A Banyoles, la sortida serà de la plaça major a les 10 del matí i durant el recorregut, els participants, faran sis parades, on diverses persones exposaran pinzellades històriques. S’hi faran parlaments com el de Dolors Terrades, parlant sobre les refugiades de la Gran Guerra, Mercè Borràs aprofundint sobre les Refugiades de la Guerra Civil o Jordi Bayot sobre els Refugiats de Síria.

L’arribada està prevista a la plaça major a les 12 del migdia, on hi serà llegirà un manifest a favor de les persones refugiades i s’hi podrà gaudir de folk, percussió i rumba en directe.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text