Piragüisme

Banyoles

La piragüista Laura Serra aconsegueix plaça a l’Europeu i al Mundial sub-23

Ràdio Banyoles

Dimarts 23 de maig · 14:14

La banyolina ha aconseguit la victòria en K4 500 i una segona posició en K2 500 al Selectiu Nacional sub-23 que s’ha celebrat a Galícia.
Laura Serra en el K2 format amb la gallega Lara Feijoo. (F: CN Banyoles)
Laura Serra en el K2 format amb la gallega Lara Feijoo. (F: CN Banyoles)

Galícia ha acollit el Selectiu Nacional sub-23 amb doble representació banyolina. D’una banda, Laura Serra s’ha endut la victòria en K4 500 acompanyada de Lucia Val, Carla Coral i Nerea Garcia que les classifica tant a l’Europeu com el campionat del món sub-23 que se celebraran a Portugal i Itàlia, respectivament. La piragüista del Club Natació Banyoles també ha participat en el K2 500 amb la gallega Lara Feijoo aconseguint la segona posició que les classifica pel Campionat d’Europa. Per altra banda, Blai Muñoz ha estat segon al K4 500 i 8è en el K2 500, resultats que, de moment, no li asseguren plaça a les proves internacionals.

En declaracions a aquesta emissora, Laura Serra ha fet un repàs dels resultats aconseguits i ha explicat que també va competir en el K2 500 absolut, aconseguint la segona posició, però sense accés a cap competició internacional.

EL CN Banyoles ha aconseguit la 22a posició final a la 2a Copa d'Espanya de Sprint Olímpic. (F: CN Banyoles)
EL CN Banyoles ha aconseguit la 22a posició final a la 2a Copa d'Espanya de Sprint Olímpic. (F: CN Banyoles)

2a Copa d'Espanya Sprint Olímpic

A les mateixes aigües gallegues s’ha disputat aquest cap de setmana la 2a Copa d’Espanya de Sprint Olímpic. Els piragüistes del Club s’han quedat a les portes de les medalles amb tres quartes posicions per Joana Vergés, Paula Cullell, Emma Jordà i Queralt Rodríguez, en juvenil K4 500; Laia Pèlachs i Laura Serra en K2 500; i David Darné, Eudald Vilà, Blai Muñoz i Pol Busquets en K4 500.

David Darné també ha participat en el K1 1000 amb una primera posició a la Final B, mateix resultat que ha aconseguit juntament amb Blai Muñoz al K2 500 i Pol Busquets i Eudald Vilà han sigut 6ns, també a la Final B de K2 500. A la general, el Club Natació Banyoles ha finalitzat a la 22a posició per clubs.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text