Música

Banyoles

La pianista Laura Andrés obre dissabte la programació musical a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles

Ràdio Banyoles

Dijous 13 de gener · 13:15

Presentarà #blanc, el seu primer treball en solitari, un disc intimista i ple d’emoció que convida a celebrar la vida.

L’Auditori de l’Ateneu donarà el tret de sortida aquest dissabte a la programació cultural de l’any 2022 amb la pianista Laura Andrés, en un concert organitzat per Joventuts Musicals de Banyoles. La compositora presentarà el seu primer treball en solitari, #blanc, un disc intimista i ple d’emoció que convida a celebrar la vida i reflexionar d’una manera creativa sobre les experiències i les oportunitats.

La pianista i compositora ha presentat aquest any el seu primer disc, on convida el públic a compartir la música i l’art amb les persones que estimem. En el seu directe, proposa una posada en escena elegant, natural i molt propera, intentant humanitzar l’art i la música i acostar-los a l’espectador.

Pianista, corista, professora

Laura Andrés va ser coneguda al nostre país per haver participat i presentat a Miami el disc ‘El Dorado’, (el darrer de la cantant Shakira). També ha estat professora del programa de talents ‘Operación Triunfo’ en les tres últimes edicions (2017-2020) i ha treballat per a diversos projectes teatrals amb companyies tan rellevants com La Cubana o Dagoll Dagom. Actualment, realitza concerts de piano per tota la geografia espanyola, França i Portugal. També és pianista i corista de la cantant Beth, amb qui prepara un nou projecte personal.

La classe va a concert

Paral·lelament, l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) tindrà l’oportunitat de conèixer de prop Laura Andrés hores abans del recital. Serà en el marc de l’activitat “La classe va a concert” que tindrà lloc dissabte a les 12 h.

Les entrades per al concert de dissabte a les 20h valen 10 euros i es poden comprar a través del web de Cultura Banyoles i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text