Dansa

Banyoles

La peça de dansa contemporània Kintsugi, de la Cia. Impàs, exhaureix entrades a La Factoria

Ràdio Banyoles

Dijous 29 d’abril · 14:17

L’espectacle, un diàleg amb música i text, és la segona proposta del cicle ‘Una primavera en dansa’ a la ciutat.

Aquest dijous, 29 d’abril, es commemora el Dia Mundial de la dansa. Banyoles s’ha adherit a la celebració programant el cicle ‘Una primavera en dansa’, que aquest divendres oferirà l’espectacle Kintsugi, de la companyia Impàs.

Una peça de dansa contemporània de les germanes Masó que dialoga amb la música i el text. La mescla de disciplines és un dels trets particulars de la companyia gironina i la relació entre el cos i la memòria és l’eix de la seva nova creació. L’obra indaga en la memòria de la pell i mostra el dolor i la bellesa que hi ha en les ferides, les cicatrius i les esquerdes internes. El cos com un mapa del que som.

La tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles, Íngrid Calpe, ha destacat la delicadesa de l’espectacle i el nom, basat en una tècnica japonesa per reconstruir ceràmiques malmeses.

Kintsugi es farà aquest divendres a les vuit a La Factoria amb entrades exhaurides des de fa dies, mantenint l’alt nivell d’acceptació de les propostes del cicle ‘Una primavera en dansa’. Diumenge passat es van fer dues sessions de l’espectacle familiar ‘LÚ’, programat per T tela i que barreja dansa i arts plàstiques. I la tercera proposta serà l’espectacle ‘Des-espera’ de Les Impuxibles el 15 de maig que combina dansa, teatre i la música de Clara Peya, inclòs també dins la programació de músiques modernes i que igualment ha exhaurit localitats.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text