Atletisme

Banyoles

La novena Milla Urbana de Banyoles es farà el dia 1 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes

Ràdio Banyoles

Dimarts 9 d’agost 2022 · 14:32

La prova organitzada per la secció d’atletisme del Club Natació Banyoles es farà al Passeig Antoni Gaudí en un circuit urbà i tancat.

Banyoles celebrarà el dia 1 d’octubre la novena Milla Urbana organitzada per la secció d’atletisme del Club Natació Banyoles. La cita es farà a partir de les 17 h de la tarda al Passeig Antoni Gaudí en un circuit urbà i tancat i ja té les inscripcions obertes. Paral·lelament, per segon any consecutiu també es repetirà la cursa de 5 km.

La Milla Urbana constarà de dues voltes grans i una de més petita per tal de completar els 1.609 metres que sumen una milla terrestre. El circuit és urbà i tancat, per fer-lo més atractiu al públic i poder-lo concentrar en un tram més curt de manera que els corredors se sentin acompanyats durant bona part del recorregut.

Recorreguts per edats

Com en les anteriors edicions, la prova inclourà diferents categories i amb recorreguts adaptats a cada edat. Donaran el tret de sortida les curses adaptades, i deu minuts després ho faran els Caganius i sub-8. Progressivament, aniran sortint la resta de categories des de sub-10 fins a sub-16 i a les 17.45 h ho faran els corredors de la milla absoluta masculina i a les 17.55 h la femenina. La cursa popular de 5 km sortirà a les 18.15 h i l’entrega de premis serà a les 19 h de la tarda.

Les inscripcions es poden fer anticipadament fins al 28 de setembre a través de la pàgina web del Club Natació Banyoles. També es podran fer inscripcions el mateix dia de la prova, fins 30 minuts abans de l’inici. El cost de les inscripcions anticipades és de 4 € per a la milla i de 5 € pels 5 km. Si es fan el mateix dia, el cost és de 7 € per la milla i 8 € per la cursa popular.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text