Atletisme

La Mitja Marató del Pla de l’Estany es reprograma i la Volta Popular a l’Estany se suspèn per la pandèmia

Ràdio Banyoles

Divendres 19 de febrer · 14:00

La Mitja es farà el 30 de maig i varia el recorregut, que serà de tres voltes a l’Estany limitat a un màxim de 500 participants.

El Club Natació Banyoles ha ajornat oficialment la 26a Mitja Marató del Pla de l’Estany, prevista pel diumenge 28 de març, i també ha suspès la 13a Volta Popular a l’Estany, que s’havia de fer el mateix dia.

Concretament, s’ha optat per traslladar la Mitja al dia 30 de maig, preveient que a finals de març les mesures de prevenció de la Covid-19 no permetin encara la celebració de la cita amb normalitat. A banda del canvi de data, també s’ha optat per modificar-ne el recorregut, que serà de tres voltes a l’Estany. El gerent del CNB, Albert Busquets, ha detallat que el nou recorregut permetrà un millor control per part de l’organització.

També es preveu una sortida escalonada dels corredors i s’adaptarà l’arribada segons el que permetin les restriccions en aquell moment. Busquets ha apuntat que s’ha hagut de sacrificar la part festiva de la cita, però s’ha mantingut per prioritzar la competició.

Més de 320 inscrits

Avui dia, la cita comptava amb més de 320 inscrits. Pròximament, l’organització actualitzarà el reglament a la pàgina web, amb totes les novetats i altres canvis previstos per la pandèmia. També tornaran a estar obertes les inscripcions a la prova, amb un nou aforament limitat a 500 corredors/es. Es podrà consultar també el llistat d’inscrits actuals a la pàgina web. Per desapuntar-se i rebre la devolució de la inscripció cal demanar-ho abans del 31 de març enviant un correu electrònic a info@cnbanyoles.cat.

L’organització es reserva el dret a modificar novament la data si les mesures de prevenció de la Covid-19 no garanteixen la celebració de la prova.

La Volta a l'Estany, suspesa

Pel que fa a la Volta Popular a l’Estany, s’ha suspès per raons de seguretat i aforament, també a causa de la Covid-19. Tot i això, qui ho desitgi pot apuntar-se a la Mitja Marató i fer només una o dues voltes.

Als inscrits actualment a la Volta se’ls retornaran automàticament els diners en els pròxims dies.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text