Societat

Banyoles · Pla de l'Estany

La Marxa dels 40 km ha exhaurit les 500 places el primer dia d’inscripcions

Ràdio Banyoles

Dimarts 13 d’abril · 14:31

La gran expectativa ha desbordat les previsions per la cita del 9 de maig que està pendent de les mesures del Procicat per concretar com es podrà dur a terme.

Aquest dilluns a les 8 del matí s’han obert les inscripcions per participar en la Marxa dels 40 km que organitza el Centre Excursionista de Banyoles el 9 de maig. I les 500 places disponibles s’han exhaurit en menys de 14 hores. A quarts de 10 de la nit ja no quedaven llocs lliures i la gran expectació ha superat les previsions més optimistes de l’organització.

Des del Centre Excursionista, Judit Collell ha destacat l’enorme expectació que ha generat la prova i ha agraït la gran afluència d’inscrits. L’entitat descarta ampliar el nombre de places per les restriccions obligades per la pandèmia, però recorda que a partir del 9 de maig enviaran el recorregut concret als inscrits, i els camins quedaran nets pels qui vulguin fer-la per lliure.

Pendents de les mesures per la pandèmia

El Centre Excursionista ha posat tots els esforços per adaptar la jornada a les mesures que la pandèmia de la Covid-19 requereix. Sense saber quines restriccions concretes hi haurà el 9 de maig, l’organització té a punt diversos escenaris pendent de la decisió que prengui el Procicat.

Judit Collell ha detallat que les restriccions vigents avui dia permetrien celebrar-la, però estaran pendents de les mesures que s’apliquin el cap de setmana de la prova pel que fa a l’àmbit esportiu. L’organització farà tots els esforços perquè se celebri, però també es contempla l’opció de marcar la zona, donar a conèixer el recorregut als inscrits i que sigui cada participant qui la faci pel seu compte.

L’itinerari de la cita sortirà de Banyoles passant per Porqueres, Fontcoberta, Esponellà i Vilademuls, amb 1.100 m de desnivell acumulat tot descobrint corriols i camins de la comarca.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text