Societat

Banyoles

La Fira del Cop d’Ull infantil se suspèn per no poder complir els protocols exigits per la pandèmia

Ràdio Banyoles

Dilluns 21 de setembre 2020 · 13:16

La cita, prevista pel primer cap de setmana d’octubre, congrega cada any centenars d’infants i visitants a la plaça de les Rodes.

 

La secció de Filatèlia i Numismàtica del Centre Excursionista de Banyoles ha decidit suspendre l’edició d’enguany de la Fira del Cop d’Ull infantil, que s’havia de fer el primer diumenge d’octubre. Els protocols establerts per la situació de pandèmia sanitària fan molt difícil la celebració de la cita, que cada any reuneix centenars de persones a la plaça de les Rodes.

 

Un dels responsables de l’organització, Lluís Pagès, ha explicat que entre infants participants i visitants, la fira pot arribar a concentrar més de 600 persones, i consideren que tirar-la endavant en el format habitual seria una “irresponsabilitat”.

 

Pagès ha detallat que abans de prendre la decisió s’han valorat alternatives per poder continuar endavant amb la cita amb totes les mesures de seguretat. De fet, a l’agost es va tirar endavant l’edició de la Fira del Cop d’Ull d’adults en el marc de les Festes d’Agost. En el cas de la fira infantil, però, assegura que era “molt complicat” controlar la mobilitat dels participants i garantir les distàncies de seguretat. L’organització confia que la cita es pugui recuperar de cara a l’any que ve, quan la situació estigui més normalitzada.

 

La Fira del Cop d’Ull infantil havia de fer-se el diumenge 4 d’octubre a la plaça de les Rodes.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text