Tradició

Banyoles

La Fira del Coll d’Ull torna dilluns de Pasqua al passeig Dalmau, amb restriccions per la Covid

Ràdio Banyoles

Dijous 1 d’abril · 14:40

S’ha restringit el nombre de parades a una vuitantena, hi haurà controladors i dispensadors de gel hidroalcohòlic i dos sentits de circulació diferenciats.

Com és habitual cada dilluns de Pasqua, Banyoles celebrarà el pròxim 5 d’abril la 81a edició de la Fira del Cop d’Ull, que organitza la secció de Filatèlia i Numismàtica del Centre Excursionista de Banyoles. L’edició de fa un any no es va poder celebrar per la pandèmia, però l’agost passat ja es va recuperar la cita en l’edició que se celebra durant les Festes d’Agost, i aquest dilluns es podrà celebrar amb les mateixes mesures que fa uns mesos.

Un dels responsables de l’organització de la cita, Lluís Pagès, ha detallat que s’ha restringit el nombre de parades a la meitat, i hi haurà dos sentits de circulació diferenciats per als visitants, a més de dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Concretament, es preveu la participació d’una vuitantena de parades (la capacitat total s’estableix en unes 150 parades), que es repartiran al llarg del passeig Dalmau. Des de l’organització consideren que en celebrar-se a l’exterior, és una activitat totalment segura, però fan una crida a la responsabilitat dels assistents.

La 81a edició de la Fira del Cop d’Ull se celebrarà el dilluns 5 d’abril al passeig Dalmau de Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text